Hidro Master Kft.

hidromaster logo new kicsi feher

26 év a minőség szolgálatában !

webshop hidraulika.hu

hidromaster logo new kicsi feher

 ipari tömlő banner 2018

agraros gepek netshophome

Hidraulika tömlők gyártása

Cégünk fő tevékenységi köre : hidraulika tömlő, hidraulikacső gyártása. Telephelyeinken mindenhol nagy teljesítményű csúcskategóriás tömlőprések üzemelnek, ez lehetővé teszi az extra méretű és nyomástartományú tömlők gyártását, melyben nagy tapasztalatunk van (4PS, 4SH, R15, 6SP - DN50 méretig). Ezekhez a tömlőkhöz minőségi csatlakozókkal is fel vagyunk készülve. A hidraulika tömlők gyártásának területén törekedtünk a lehetőségekhez képest maximális kiszolgálásra azzal, hogy a tömlők méretre gyártásához szükséges fittingek, csőcsatlakozók választékát növeltük.

Jelenleg a fittingek, és csőcsatlakozók területén választékban elmondhatjuk, hogy országunkban komoly pozíciót értünk el. Polcainkon megtalálható minden olyan típusú és méretű fitting, - csőcsatlakozó - ami a működő hidraulika területén dolgozó gépeket kiszolgálja. Ezen hidraulikus csatlakozók beszállítói komoly elismert gyártók Európából. Minden hidraulikus csatlakozó minőségi vizsgálaton esik át az értékesítés, valamint minden hidraulikacső gyártása előtt.

A minőségi tömlő gyártás elengedhetetlen velejárója a minőségi alapanyag. Fő törekvésünk tehát, minőségi hidraulika tömlő, minőségi fittingek, minőségi hidraulikus csatlakozók, ezáltal minőségi tömlőgyártás, és minőségi hidraulikacső javítás.

tomlogyartas muhely

Tömlők javítása

A tömlők gyártása mellett komoly szerepet kap a sérült, hibás hidraulika csövek javítása is. A hidraulikacső javítás komoly szakértelmet igényel, hiszen kollégáinknak felelőséggel meg kell állapítani, hogy a sérült hidraulikacső elemei milyen formában javíthatók, vagy szerelhetők vissza úgy, hogy a javított hidraulika csövek is teljes értékű alkatrészek legyenek, megfeleljenek minden biztonsági követelménynek. Ezen hidraulika csöveket a minőség előtérbe helyezése végett nagy teljesítményű, és minőségi hidraulikus tömlőpréseken állítjuk elő.

Külön kiemelnénk, hogy specialitásunk a hidraulika tömlők gyártásánál az extra minőségű, extra méretű különleges tömlők, roppantása. ( 4SP és 6SP-s tömlők, 700 bar-os tömlők, különleges méretek, műanyag tömlők, stb. )

hidraulika tomlő javítás

Tömlőgyártás gépei

Komplett technológiát betanítással kínálunk azon cégek és vállalkozások részére, akik tömlőgyártással, és hidraulikus termékekkel akarnak foglalkozni. Ezekhez a technológiákhoz szükséges berendezések, tömlőroppantók, tömlőprések, hidraulikus tömlőprések területén több gyár termékeit is kínáljuk. A hidraulikus tömlőpréseket a vevőinknek megpróbáljuk az általuk kért feladatoknak megfelelően kiválasztani, és ajánlani. A tömlő gyártáshoz szükséges prés, hidraulika tömlő gyártó gép mindig igazodjon a gyártandó tömlők technikai paramétereihez.

Nagy választékunk van manuális tömlőprésből, 220 Voltos tömlőroppantókból, és 380 Voltos nagyteljesítményű hidraulikus tömlőprésből.  A cégünknél vásárolt tömlőgyártó gépekhez automatikusan jár a komplett technológiai betanítás bármelyik telephelyünkön.

 tomlogyartas gepei

Tömlőgyártás alapanyagainak nagykereskedelme

Nagykereskedelmi értékesítésünket bevezetve ma már az ország jelentősebb vállalkozásait látjuk el alapanyaggal – fittingekkel – csőcsatlakozókkal – tömlőkkel – hidraulikus csatlakozókkal - Köszönhető ez annak, hogy termékeinket közvetlenül a külföldi gyárakból importáljuk, ill. bizonyos termékekre saját gyártási kapacitást foglaltunk le, és ezáltal kínálati áraink nagyon kedvezőek. Saját telephelyünk van Budapesten, Egerben és Szegeden. Minden beszállítónk ISO minősített.

Ezek mellett foglalkozunk speciális területekkel is, mint - ipari tömlők értékesítése és gyártása – flexibilis fémtömlők értékesítése - nagynyomású mosótömlők, zsírzó tömlők, klímatömlők, gőztömlők, gyártása, javítása.

Hidro Master alapanyag nagykereskedelem

Prémium kategóriás magasnyomású mosók értékesítése és szervíz

Nagy a tapasztalatunk a nagynyomású mosó, magasnyomású mosó és takarító berendezések értékesítése, szervizelése területén. Telephelyeinken megtalálható különböző nagynyomású mosó: hideg vízzel üzemelő mosó, (hidegvizes mosó) melegvizes mosó, gőzborotva, sterimob. Ezeket a berendezéseket Eger telephelyen javítjuk is.

Gőzborotva, sterimob, és magasnyomású mosó választékunk igen széles, köszönhető ez annak, hogy több európai és Magyar cég is a beszállítónk.

magasnyomasu mosok kereskedelme szervize

Áramfejlesztők

Benzinmotoros áramfejlesztők segítségével akár kézi indítású - vagy legyen az elektromos indítású - bárhol és bármikor igény szerinti áramszolgáltatást létesíthetünk. A mezőgazdaságban, iparban, kereskedelemben nélkülözhetetlen az elektromos áram, így a generátorok segítségével biztonsággal vállalható akár a termékek hűtése, akár a termelés és gyártás folyamatossága.

Az aggregátor tekintetében többféle csoportosítás létezik. Egy fázis / három fázis, vagy benzinmotoros / dízelmotoros, otthoni felhasználásra szánt vagy ipari. Mindezekben a Hidro Master Kft. teljes kínálatot biztosít, minden felhasználói igénynek megfelelően különböző árfekvésben.

aramfejlesztok aggregatorok

Szivattyútechnika

Mind az otthoni - mind az ipari / mezőgazdasági területen a szivattyúk nélkülözhetetlenek. Legyen szó fűtésről, használati vízről vagy kármentésről. A benzinomotors szivattyúkkal locsolni / öntözni, itatóvizet szivattyúzni, kutat ásni és akár tüzet is lehet oltani. Elektromos szivattyúkkal a felszín alatti vizeket akár külszini szivattyúkkal, akár csőszivattyúkkal egészen mélyről is fel lehet hozni.

Mélykút szivattyú területén 3 col, 3,5 col vagy akár 4" - 6" szivattyúinkkal a legszárazabb hónapokban is folyamatos az önötöző vagy lakossági vízellátás.

szivattyúk

Építőipari gépek

Az építőipar számára elérhető árú és kíváló minőségű döngölő békát, lapvibrátort és egyéb építő - kisgépeket forgalmazunk. Kínálatunkban megtalálhatók a betonkeverők, láncos emelők - melyek akár a többi iparág területén is használhatók.

epitoipari gepek

Szerszámok és kisgépek értékesítése

Szerszámok, és kisgépek vonalán indítottuk termékbővítő elképzelésünket. Ma már több szerszámokat, és kisgépeket gyártó céget képviselünk. Ezek között megtalálhatók azok a műszaki termékek amikre a háztartásban kertészkedéskor, barkácsoláskor van szükség, megtalálhatóak azok a termékek amelyekre a kis és középvállalkozásoknak van szüksége, de megtalálhatók a nagyobb ipari üzemek területén használható komolyabb kapacitású berendezések is.

Kompresszorok – levegős szerszámok – levegős szerelvények – hegesztő berendezések és segédanyagaik – fémipari szerszámok – flexek – kulcskészletek - láncfűrészek – körfűrészek – rönkhasítók – élező szerszámok – asztalosipari berendezések – kéziszerszámok – emelők – kerti szivattyúk – zagyszivattyúk – sövényvágók – fűnyírók – áramfejlesztők – meleglevegő befúvók - stb.

Minden igényt kielégítünk a kereslet függvényében: vannak olcsó szerszámok, műhelyekben használatos erősebb szerszámok, de vannak prémium minőségű szerszámok, és kisgépek egyaránt. Ezeket a szerszámokat és kisgépeket korrekt áron futárszolgálattal házhoz szállítjuk igény esetén. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken,  telefonszámainkon, és e-mail –ben a megadott címeinken.

szerszamok

Megtisztel bennünket, ha érdeklődést tanúsít cégünk iránt. Ígérjük, hogy kitűnően képzett szakembereink maximális segítségükre lesznek.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!